top of page

RUIMTELIJKE ORDENING

Stedenbouwkundige vergunning verkregen : neen. Recente bestemming : woongebied, landelijke omgeving. Dagvaarding uitgebracht : Neen. Voorkooprecht op dit goed : Neen. Verkavelingsvergunning : Neen. Niet gelegen in overstromingsgevoelig gebied.

Waterscore : Perceel : A - Gebouw A

Beschermd erfgoed : oud gedeelte is vastgesteld bouwkundig erfgoed.

https://inventaris.onroerenderfgoed.be/erfgoedobjecten/32463

 

Ref.2023-A102

KORTESSEM

Dubbele woonst. Te renoveren project. 

Dit uitzonderlijk goed is gelegen in de rustige, groene omgeving te Wintershoven - Kortessem. Het bestaat uit een dubbele woonst met aparte toegang en kan volledig gescheiden verhuurd of bewoond worden.  Vooraan links vinden we het jongere gedeelte van het goed, een te renoveren woning bestaande uit living, keuken, badkamer op het GLVL en 2 slaapkamers op de verdieping. Achteraan bevindt zich het oudere deel van het goed (vastgesteld bouwkundig erfgoed) uitgerust met authentieke materialen en volgende indeling : inkomhal, toilet, badkamer, slaapkamer, living en keuken. Links van de woning bevindt zich een zeer ruime garage met fos en werkplaats van +/- 70m². Dit te renoveren project biedt meerdere mogelijkheden, van duo-woonst tot vakantiewoning(en), alles te bespreken met de lokale overheid.

Dit pand kan onderhevig zijn aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor niet-residentiële gebouwen. Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via https://www.energiesparen.be/nr/renovatieverplichting. 

Contacteer ons voor meer info en/of bezichtiging op 0476 80 33 43 of via info@foursale.be


Qua bereikbaarheid is dit een toplocatie, waar u onmiddellijk op de E313 of N79 bent, zodat steden als Tongeren, Hasselt, Luik of Maastricht bereikbaar zijn in "no time".

EPC: 1174kWh/m² jaar - label F

Info en/of bezichtiging : 0476 80 33 43. 

Vraagprijs: in optie.

Meer info hier : www.zimmo.be

RUIMTELIJKE ORDENING

Stedenbouwkundige vergunning verkregen : neen. Recente bestemming : woongebied, landelijke omgeving. Dagvaarding uitgebracht : Neen. Voorkooprecht op dit goed : Neen. Verkavelingsvergunning : Neen. Niet gelegen in overstromingsgevoelig gebied.

Dit pand kan onderhevig zijn aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor niet-residentiële gebouwen. Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via https://www.energiesparen.be/nr/renovatieverplichting. .

 

Ref.2022-A102

ZUTENDAAL

Handelspand met woonst.  

In het hart van het groene en toeristische Zutendaal, ligt een uniek handelspand met woonst te koop. Dit pand biedt talloze mogelijkheden en is op dit moment ingericht als een horecazaak. Het is gelegen op een gunstige locatie en is omringd door prachtige natuur, waardoor het de perfecte locatie is voor elke ondernemer die op zoek is naar een rustige en schilderachtige omgeving.
Het pand beschikt over een verbruikerszaal, een gezellige bar, een keuken, en een ruim terras. Op de bovenverdieping is er een woongedeelte met 3 slpk. Het is ook mogelijk om het pand om te bouwen voor andere doeleinden, zoals bijvoorbeeld een bed and breakfast, vakantiewoning of een andere commerciële onderneming.

Het pand ligt dichtbij verschillende toeristische attracties, zoals het Nationaal Park Hoge Kempen en het recreatiegebied De Plas. Het gebied is ook populair bij fietsers en wandelaars vanwege de vele fiets- en wandelroutes die in de buurt liggen.

In deze groene en toeristische omgeving biedt dit handelspand talloze mogelijkheden. Of u nu een horeca-ondernemer bent op zoek naar een nieuwe locatie, of een investeerder op zoek naar een nieuw project, dit handelspand biedt alles wat u nodig heeft. Neem vandaag nog contact op voor meer informatie en om een bezichtiging te plannen.

 

EPC: 505kWh/m² jaar | Watertoets G-score: A - P-score: A

Info en/of bezichtiging : 0476 80 33 43. 

Vraagprijs: €249.000

Meer info hier www.zimmo.be

RUIMTELIJKE ORDENING

Stedenbouwkundige vergunning verkregen : ja. Recente bestemming : woongebied, landelijke omgeving. Dagvaarding uitgebracht : Neen. Voorkooprecht op dit goed : Neen. Verkavelingsvergunning : Neen. Niet gelegen in overstromingsgevoelig gebied.

 

Ref.2022-101

RIEMST - HERDEREN

Appartement, GLVL, 2 slpk, terras, garage. 

Mooi afgewerkt en zeer goed onderhouden gelijkvloers appartement met 2 slaapkamers, terras, garage en lift, gelegen te Riemst-Herderen. Dit prachtig appartement heeft een bewoonbare oppervlakte van 90m².(terras en garage niet meegerekend).

Vanuit de inkomhal betreedt je de leefruimte die bestaat uit een woonkamer, eetkamer en open keuken en laat zich kenmerken door haar ruimte- en lichtgevoel dankzij haar grote raampartijen. De praktische keuken beschikt over alle nodige moderne apparatuur waaronder een, kookplaat, vaatwasser en warme lucht en microgolf oven. Via de keuken belandt je in bergruimte met plaats voor kasten en een ruime frigo/diepvries. Het slaapgedeelte bestaat uit 2 ruime slaapkamers. De vernieuwde badkamer is zeer luxueus ingericht met een ruime inloopdouche (1,40mx90), mooie wandtegels en een mooi badkamermeubel. Via de woonkamer bereik je het ruime terras (25m²) met mooi uitzicht op de kerktoren van het dorp.

In de kelderruimte is er een autostaanplaats 3,5m x 6m met extra kastruimte.
Het appartement ligt op wandelafstand van het openbaar vervoer. Scholen, horeca en sportfaciliteiten liggen in de buurt.

Qua bereikbaarheid is dit een toplocatie, waar u onmiddellijk op de E313 of N79 bent, zodat steden als Tongeren, Hasselt, Luik of Maastricht bereikbaar zijn in "no time".

EPC: 185kWh/m² jaar

Info en/of bezichtiging : 0475 74 14 88. 

Vraagprijs: VERKOCHT!

Meer info hier : www.zimmo.be

Ref.2021-A111

RIEMST - MILLEN

Bungalow open, 3 slpk, 2 garages, bj 1977.

Te renoveren huis, gelegen Trijselenweg 1 te Riemst. Perceelsgrootte : 7,5 are of 21 are. Het goed is zonevreemd gelegen, doch vergund. Indeling : grote living, 3 slaapkamers (of 2 slaapkamers met dressing), keuken, badkamer. (alles gelijkvloers). Geen kelder, 2 garages.

Deze woning is uitstekend gelegen, in een rustige buurt, op 5'  van de E313, op 10' van Maastricht, op 20' van Luik, autowegen knooppunt E40,E42,E25, E313, op 20' van Bierset airport en op 40' van Aachen airport. Deze woning is tevens ideaal om te verhuren als vakantiewoning. 

Er is een mogelijkheid om bijkomende achterliggende grond aan te kopen tegen meerprijs (dit zou volgens de eigenaars nog ooit bouwgrond worden).

EPC: 1124kWh/m² jaar

 

Info en/of bezichtiging : 0476 80 33 43. 

Vraagprijs: VERKOCHT!

Meer info hier : www.zimmo.be

Ref.2021-A106

NIEUW PROJECT te Riemst, hoek Kwartelstraat - Kalverstraat.

Het project bestaat uit 3 moderne nieuwbouw woningen (3slpk) waarvan 2 halfopen en 1 open bebouwing. Er is een autostaanplaats voorzien.

De woningen kunnen zowel casco (= wind/waterdicht) als sleutel op de deur aangekocht worden. De bewoonbare oppervlaktes verschillen van 150m² tot 158m²

Lot 1 (halfopen) : VERKOCHT!

Lot 2 (halfopen) : VERKOCHT!

Lot 3 (open)         : VERKOCHT!

 

Alle prijzen zijn exclusief kosten/BTW.

Voor meer info, plannen en/of lastenboek, neem contact met ons kantoor op 0476 80 33 43 - info@foursale.be - 4salevastgoed.be

Meer info hier : zimmo

Ref.2021-A110

BILZEN-BEVERST

Woning Halfopen 3 slpk, garage, gerenoveerd in 2018.

Deze zeer goed onderhouden halfopen woning, bevindt zich in Beverst, een deelgemeente van Bilzen, in landelijke omgeving, rustig gelegen. Oprit E313 op enkele km, Bilzen, Hasselt, Luik vlot bereikbaar in no time. Indeling :
GLVL : inkomhal met toilet, living, vernieuwde keuken, veranda, berging. VERD : 3 slpk, badkamer met dubbele lavabo, ligbad en douche. Aanpalend aan de woning bevindt zich de garage, met daarnaast een hobby ruimte. TUIN : zeer goed onderhouden met mooie sierplanten en aangelegde terrassen, waterpartij, prieel en speelgazon, zonnige oriëntatie, moet gezien worden ! De woning is volledig gerenoveerd de laatste jaren : dak, ramen, elektrische installatie, spouwmuurisolatie, alles conform de huidige regelgeving. 

Info en/of bezichtiging : 0476 80 33 43. 

Prijs: VERKOCHT!

 

RUIMTELIJKE ORDENING

Stedenbouwkundige vergunning verkregen : neen. Recente bestemming : woongebied. Dagvaarding uitgebracht : Neen. Voorkooprecht op dit goed : Neen. Verkavelingsvergunning : ja. Gelegen in overstromingsgevoelig gebied.

 

Ref.2021-A109

BILZEN-HEES

Woning Halfopen 3 slpk, garage, gerenoveerd in 2020.

Deze woning is gelegen in het rustieke dorpje Hees, een deelgemeente van Bilzen, gesitueerd op 5km van Maastricht en op 10km van Bilzen centrum. De woning is gebouwd in de jaren 60 en deels gerenoveerd in 2000 en 2020. Zo werd er een nieuwe condenserende gasketel geplaatst en de elektrische installatie vernieuwd. De doorgang van de living naar de tuin werd aangekleed met een prachtige stalen deur. De woning werd opnieuw geschilderd en boven kwam er nieuwe laminaat. Indeling : garage, kelder. GLVL : inkomhal, woonkamer, zitplaats, keuken, toilet.  Verdieping : nachthal, 3 slaapkamers, badkamer. Achter de woning vinden we een ruime tuin van 250m², zuidelijke oriëntatie en met een mooi zicht over de achterliggende velden van de regio. 

Info en/of bezichtiging : 0476 80 33 43. 

Meer info hier : www.zimmo.be

Verkocht!

Ref.2021-107

NIEUW TE HASSELT CENTRUM : STUDIO MET KELDER EN GARAGE.

Te Hasselt, op wandelafstand van het centrum, bieden we aan : studio met 1 slaapkamer, kelder en ondergrondse garage. De studio is bereikbaar via de centrale ingang, per lift of met de trap op de 3de verdieping. Indeling : inkomhal, toilet, badkamer, slaapkamer, keuken met terras, ruime woonkamer. De studio beschikt tevens over een ruime kelder en garage, inclusief in de prijs. Het goed dateert van de jaren 60 en is aan een opfrisbeurt toe. Het dak en de collectieve centrale verwarming werden recentelijk vernieuwd.  Ideaal voor een starter of als belegging. EPC : C - 245kWh/(m² jaar). Voor info en of een bezichtiging: 0475 74 14 88 of info@foursale.be - www.4salevastgoed.be. Gvg, wg, gvkr,

Bouwjaar : 1962

EPC : C - 245kWh/m² jaar

Meer info hier : www.zimmo.be

Prijs : VERKOCHT!

RUIMTELIJKE ORDENING

Stedenbouwkundige vergunning verkregen : neen. Recente bestemming : woongebied. Dagvaarding uitgebracht : Neen. Voorkooprecht op dit goed : Neen. Verkavelingsvergunning : Neen. Niet gelegen in overstromingsgevoelig gebied.

 

Ref.2020-A116

Riemst - Vlijtingen, Molenweg 49

Deze op te frissen woning is rustig gelegen te Vlijtingen (Riemst), op enkele km van Bilzen en Maastricht. In de buurt bevindt zich een basisschool, bushalte en warenhuis. Indeling : deels onderkelderd - GLVL : hal, woonkamer, keuken, badkamer, veranda, terras en tuin -1e verdieping : 3 slaapkamers, nachthal, vaste trap naar zolderverdieping. Zoldervloer is geïsoleerd. CV stookolie, ramen PVC, dubbele beglazing. 

info 0476 80 33 43 - info@foursale.be

Bewoonbare oppervlakte : 220m²

Bouwjaar : 1918

Perceel : 4a20ca

KI : 478€
EPC : 666kWh/ (m²jaar)

Prijs : OPTIE.

Meer info hier : zimmo.be

RUIMTELIJKE ORDENING

Stedenbouwkundige vergunning verkregen : ja. Recente bestemming : Woongebied. Dagvaarding uitgebracht : Neen. Voorkooprecht op dit goed : Neen. Verkavelingsvergunning : Neen. Gelegen in overstromingsgevoelig gebied.

 

RUIMTELIJKE ORDENING

Stedenbouwkundige vergunning verkregen : ja. Recente bestemming : Woongebied. Dagvaarding uitgebracht : Neen. Voorkooprecht op dit goed : Neen. Verkavelingsvergunning : Neen. Niet gelegen in overstromingsgevoelig gebied.

 

Ref.2021-107

Kangoeroewoning met bouwkavel (OB) en meerdere verkavelingsmogelijkheden.

Te Bilzen (Rooi) op 1,7km van de markt in Bilzen laten we u kennis maken met dit uniek project, rustig gelegen, maar toch vlakbij het centrum van het bruisende Demerstadje Bilzen. De E313 ligt in de buurt en Maastricht, Hasselt en Genk zijn in no time vlot bereikbaar.

Het goed bestaat uit 2 percelen waarvan de huidige situatie als volgt is ingedeeld :

 

*Lot1 : bouwgrond open bebouwing (16m x 40m) - verkaveling tot 2 bouwkavels mogelijk.

*Lot 2 : ééngezinswoning.  Indeling : ruime kelder - GLVL  : inkomhal, keuken, badkamer, ruime living. VERD 1 : 3 slaapkamers, 2 badkamers, VERD 2 : zolder.

Het  geheel leent zich echter tot meerdere mogelijkheden. Zo kunnen de loten verkaveld worden tot eventueel 4 bouwkavels (zie foto's). Meerdere configuraties zijn hier mogelijk, te bespreken met de desbetreffende dienst RO te Bilzen.

Bouwjaar : 1985

EPC : 523kWh/m² jaar

Meer info hier : www.zimmo.be

Prijs : VERKOCHT.

verkocht.jpg
Ref.2021-A105

Riemst, Grote straat 42a.

Gerenoveerde, zeer gezellige woning met 3 slaapkamers
Pluspunten: 

Inpandige garage met geautomatiseerde poort op afstandsbediening en een parkeerplaats voor de woning. Elektriciteit volledig conform zonder opmerkingen. Nieuwe verwarmingsinstallatie op aardgas. Nieuwe isolatieplafonds. Goede EPC score
Onderhoudsvriendelijke tuin. Veel lichtinval/groot raam aan de voorzijde van de woning. Rolluiken aan de achterzijde op de verdieping. Gordijnen op maat gemaakt en verlichting inbegrepen in de vraagprijs. 2 toiletten. Authentieke elementen.

Indeling :
Gelijkvloers : inkomhal, garage, bureel, berging, badkamer met ligbad/ lavabo en toilet. 

Eerste verdieping : hal, berging, apart toilet met handwasser, slaapkamer, living met zithoek en eetplaats, keuken

Tweede verdieping, overloop, master-bedroom, kinderslaapkamer.

Veranda en aangelegde tuin.
KI : 550€

Bouwjaar : 1964
EPC : 225Wh/m² jaar

Prijs : VERKOCHT!

   

verkocht.jpg
Ref.2021-A104

Hasselt, Zandstraat 87.

Perfect gelegen, ruim ingedeelde woning met imposante zonnige veranda, werkhuis en garage ideaal voor autoliefhebbers, diepe grote tuin met vijver en bos, prachtig perceel van maar liefs 17a52ca.
Indeling woning : Kelder : deels normale kelder (techniek), deels kruipkelder. Glvl : inkomhal met toilet, leefruimte met ruime open keuken, ruime veranda met veel lichtinval. Verdieping 1 : nachthal, badkamer, 2 slaapkamers. Verdieping 2: ruime master bedroom. Zeer grote achterliggende tuin met terras, waterpartij, garage met werkplaats en carport. 

KI : 1084€

Bouwjaar : 1994
EPC : 384kWh/m² jaar

VERKOCHT!

   

Ref.2021-A103

Riemst, Kleinstraat 18.

Gelegen in de Kleinstraat 18 te Val Meer. Ruime woning. Naast de woonkamer en keuken is achteraan nog een mancave. Grote schuiframen naar de tuin met een prachtig dieptezicht. Een even grote troef is dat er een badkamer met dubbele lavabo en toilet is op het gelijkvloers en een douche op de verdieping. Op de 1ste verdieping vinden we 2 volwaardige slaapkamers en een apart toilet, via een vaste trap is er nog een volwaardige slaapkamer.

Pluspunten; 

Dubbele beglazing

Recent dak

Rolluiken aan de voorgevel

Elektriciteit volledig conform

KI : 270€
EPC : 685 kWh/m² jaar

Prijs : VERKOCHT!

Ref.2021-A102

Riemst, Rijckerstraat 29.

In het pittoreske dorpje Membruggen (Riemst) vinden we deze gezellige ruime woning (open bebouwing) gebouwd op perceel van maar liefst 10a26ca. Het pand is gelegen op enkele km van de E313, het centrum van Tongeren en Bilzen. De woning werd bijna volledig gerenoveerd : nieuwe ramen en deuren, nieuwe condenserende CV ketel op aardgas, nieuwe elektriciteit, nieuw eiken parket met vloerisolatie in de living, nieuwe laminaat op de slaapkamers, nieuw behang en schilderwerk. Indeling: kelder, gelijkvloers : inkomhal, woonkamer, eetkamer, keuken, badkamer, veranda en berging. Verdieping : 3 slaapkamers, nachthal, bureau en toilet. De zolder kan nog ingericht worden als bijkomende ruimte. Er is een garage naast de woning, met daarachter een zeer ruime tuin met  Z-W oriëntatie. Deze woning moet gezien worden! Gvg,gdv, wg, gvkr. Voor info en/of bezichtiging : 0476 80 3 343 - info@foursale.be

Bewoonbare oppervlakte : 225m²

KI : 560€
EPC : 581 kWh/m² jaar

Prijs : VERKOCHT!

   

Ref.2021-101

Bilzen, Plankenbergstraat 5

Deze charmante, goed onderhouden woning bevindt zicht in Munsterbilzen, centraal gelegen op enkele km van het centrum van Bilzen. Het pand is gebouwd op een perceel van maar liefst 10a37ca (open bebouwing). De woning is ingedeeld als volgt : Kleine kelder, inkomhal, slaapkamer, living, zitplaats, keuken, veranda en berging (met douche), toilet. Op de verdieping vinden we een badkamer, één slaapkamer en een zolder. Achter de woning bevindt zich de garage. Het pand wordt verwarmd door een CV op stookolie. De meeste ramen zijn van hout met enkele beglazing. Achter de woning bevindt zich een mooie diepe tuin met gazon, groentetuin en een serre. De woning is instap-klaar maar mag opgefrist worden. Het pand wordt verwarmd door een CV op stookolie. 

Bewoonbare oppervlakte : 135m²

KI : 545€
EPC : 740 kWh/m² jaar

Prijs : VERKOCHT!

Ref.2020-A122

Tongeren, Luikerstraat 31.

In het centrum van Tongeren, op 50m van de ring, en op wandelafstand van de Grote Markt, bieden we aan : handelspand met woonst en 9 naastliggende garages. Het gelijkvloers is momenteel in gebruik als zakenkantoor. Indeling : GLVL : inkomhal, bureel, kantoorruimte, toilet. Verdieping 1 en 2 : appartement.(130m²). Het appartement is voorzien van CV op aardgas, de ketel werd recentelijk vernieuwd. Het appartement dient volledig gerenoveerd te worden. Naast het pand liggen 9 garages, allen verhuurd. 

 

Bewoonbare oppervlakte : 130m² (app) + 75m² (handel)

KI : 1122€
EPC handelspand : E 

EPC appartement : 426 kWh/m² jaar

Prijs : VERKOCHT!

   

Ref.2020-121

Bilzen, Nijverheidsstraat  7.

Gelegen te Beverst-Bilzen op enkele km van Bilzen centrum, vinden we deze karaktervolle, te renoveren woning. De woning is ingedeeld als volgt : inkomhal met mooie houten trap, living met eiken parket vloer, keuken, berging en garage. Op de verdieping vinden we 3 slaapkamers en de badkamer. De woning is volledig onderkelderd (deels kruipkelder). De CV ketel is recent vernieuwd en de woning is voorziening van zonnepanelen. Om en rond de woning bevindt zich een zeer ruime tuin. 

 

 

Bewoonbare oppervlakte : 200m²

KI : 599€
EPC : 717kWh/m²

Prijs : VERKOCHT!

   

Ref.2020-119

Bilzen, Cuvelierstraat  39.

Gelegen te Rijkhoven in Bilzen, op enkele km van het centrum van Bilzen en de oprit van de E313, vinden we deze zeer mooie energiezuinige woning. Deze woning werd volledig gerenoveerd in 2014 en alle ruimte werd optimaal benut. Indeling : inkomhal voorzien van de nodige inbouwkasten, keuken voorzien van alle nodige apparatuur, toilet, berging, ruime woonkamer, tuin. Op de verdieping vinden we één ruime slaapkamer, een dressing met ingebouwd toilet en een mooie badkamer, voorzien van een dubbele wastafel en een ruime luxueuze inloopdouche. Achter de woning bevindt zich een zeer gezellig tuintje met een prachtig dieptezicht om te relaxen. Deze woning heeft een zeer lage EPC score van 123kWh/m²/jaar. De elektrische installatie is conform en er is CV op aardgas.
Vg, Gvkr, Wg. - info en/of bezichtiging, bel 0475 74 14 88 - info@foursale.be - 4salevastgoed.be

Bewoonbare oppervlakte : 120m²

Renovatiejaar  : 2014

KI : 433€
EPC : 123kWh/m²

Prijs : VERKOCHT!

Meer info hier : zimmo.be

Ref.2020-118

Bilzen, Hoefsmidstraat  26.

Handelspand met woonst, gelegen op enkele km van het centrum van Bilzen, in de dorpskern van Munsterbilzen. Het recente pand dateert van 1994 en beschikt over een bewoonbare oppervlakte van 270m².

Indeling : winkel, bureelruimte, stockageruimte, technische ruimte. Het achterste deel is ingericht als woning bestaande uit : woonkamer met open keuken, 2 slpk, badkamer. Achter het pand bevindt zich een terras met zeer ruime tuin en super mooi gazon. Op het dak liggen zonnepanelen die zorgen voor gratis elektriciteit en nog een aantal jaren voor groenestroomcertificaten. Tevens is er een warmtepomp boiler voorzien. Het pand kan voor meerdere doeleinden gebruikt worden, mits aanvraag van de nodige bestemmingswijziging. Prijs is exclusief PV installatie.

Bewoonbare oppervlakte : 242m²

Bouwjaar : 1994

Perceel : 9a10ca

KI : 899€
EPC : C

Prijs : VERKOCHT!

Meer info hier : zimmo.be

Ref.2020-A117

Tongeren, Neremweg 127.

De woning bevindt zich op enkele km van het centrum van Tongeren, gelegen in een zeer rustige buurt te Nerem. Indeling van de woning : GLVL : inkomhal, woonkamer, eetkamer, keuken, berging, toilet, veranda. Achter de woning bevindt zich een binnenkoer (terras) van 20m² en een zeer grote CV ruimte met extra berging. VERDIEP : nachthal, 2 slpk, badkamer. De woning dient opgefrist te worden.
CV op stookolie, zolder geisoleerd.


Meer info : info@foursale.be - 0476 80 33 43.
 

Bewoonbare oppervlakte : 140m²

Bouwjaar : 1932

Perceel : 1a22ca

KI : 265€
EPC : 560kWh/ (m²jaar)

Prijs : €Verkocht

Meer info hier : zimmo.be

Ref.2020-A111

Riemst  :  Tongersesteenweg 149. 

Dit unieke pand is gelegen langs de drukke steenweg N79 tussen Maastricht en Tongeren, en bestaat uit een gelijkvloerse handelsruimte, een duplex-appartement, garage en tuin. Indeling :  GLVL :  winkelruimte van 40m² met een afzonderlijke keukenruimte, toilet en kantoorruimte. Aan de voorzijde van het goed bevinden zich 2 parkeerplaatsen en de toegangspoort tot de garage. De etalage is beveiligd tegen raamkraak en voorzien van een elektrisch bedienbaar rolluik. Via de hal bereiken we het woongedeelte van +/- 140m² bewoonbare opp. Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slpk waarvan 2 uitgerust met badkamer. Via de nachthal ga je naar de tweede verdieping waar zich de woonkamer met gashaard en een open keuken bevinden. Deze keuken is volledig ingericht met vaatwasser, Amerikaanse koelkast, dampkap, warme luchtoven en keramische kookplaat. Via de ruime kelder (met meerdere mogelijkheden) krijg je toegang tot de tuin. Deze is voorzien van een ruim verlicht terras en een gazon. 
Troeven van het pand : afzonderlijke inkom handel/privé kan voorzien worden | renovatie in 2009 | instapklaar | volledig omheinde tuin| parkeergelegenheid| alarm- en camerabewaking| vernieuwde C.V. op aardgas| airco | uitstekend EPC (140kWh/m² jaar) | commerciële ligging |

 

Ref.2020-A109

Riemst  :  Heukelom-Dorp 54, ruime woning met grote tuin. 

Te Riemst, in het Haspengouwse landschap vinden we deze mooie woning, rustig gelegen op de buiten, maar toch op slechts enkele km van het centrum van Maastricht, Bilzen en Tongeren. Het betreft een zeer ruime bungalow op een groot perceel met maar liefst een bewoonbare oppervlakte van +/-250m². Indeling : ruime inkomhal met toegang tot 3 slaapkamers, ruime living, keuken, badkamer en veranda. De woning is volledig onderkelderd, met garage en tal van mogelijkheden. Vaste trap naar de zolder die nog kan ingericht worden tot meerdere vertrekken. Achter de woning bevindt zich nog een ruime garage. Buiten is er een grote tuin met dieptezicht en een Zuidwestelijke oriëntatie. Deze woning is zeer goed onderhouden en instapklaar. Bezichtiging mogelijk na afspraak op 0476 80 33 43. - 4salevastgoed.be
 

EPC: 486 kWh/m²

Prijs : € VERKOCHT

Ref.2020-107

Riemst, Zichen-Zussen-Bolder, Op De Dries 45.

Zeer goed onderhouden bungalow, op mooi perceel van 591m².

Deze charmante woning bevindt zich in Riemst op enkele km van Maastricht, Bilzen, Tongeren. Rustig gelegen maar alles is vlot bereikbaar. E313 op enkele km. Indeling : GLVL: inkomhal, toilet, ruime woonkamer met open keuken, nachthal, 3 slaapkamers, badkamer. Oprit en terras verhard met klinkers. Ruime garage met sectionale poort. Gezellige siertuin met zuidelijke oriëntatie.

Info en of bezichtiging : 0474 74 14 88. - info@foursale.be

Oppervlakte perceel : 591m²

EPC : 1074 kWh/m²/jaar.

Prijs : verkocht !

Ref.2020-A104

Tongeren, Lindebornstraat 6. 

Deze charmante woning bevindt zich tussen Bilzen en Tongeren te s' Herenelderen. Rustig gelegen maar alles is vlot bereikbaar. E313 op enkele km. Indeling : inkomhal, living, keuken, veranda. Boven : 3 slaapkamers, badkamer, zolder, kleine tuin + garage. De woning is deels onderkelderd, instapklaar, doch mag opgefrist worden. 

Verdere info of een bezichtiging : +32 476 80 33 43.

Oppervlakte perceel : 274m²

EPC : 466 kWh/m²/jaar.

KI : €664

Prijs : VERKOCHT.

 

Ref.2020-A106

Tongeren, Broedersgaarde 11

Recente (1994)  goed onderhouden woning op wandelafstand van het centrum van Tongeren. Indeling : kelder, inkomhal, woonkamer, keuken, slaapkamer. Verdieping : 2 slaapkamers, woonkamer 2 met kitchenette, badkamer, berging. De woning is zeer goed onderhouden en instapklaar en kan eventueel dienst doen als kangoeroewoning. Achter de woning vinden we een overdekt terras, een tuin en een ruime garage.

 

Info en of bezichtiging : 0476 80 33 43. - info@foursale.be

Oppervlakte perceel : 441m²

EPC : 236 kWh/m²/jaar.

Prijs : VERKOCHT !

 

Ref.2020-A103

Tongeren-Lauw, Sint-Luciastraat 29.

Te Tongeren-Lauw, vinden we deze rustig gelegen woning op een perceel van 5a20ca. De woning beschikt over een gevelbreedte van 20m wat meerdere opportuniteiten biedt.
De woning bestaat uit meerdere ruimtes, slaapkamers en 2 garages en is te renoveren. Woongebied, vergunning, geen voorkooprecht, geen dagvaarding.

Voor verdere info of een bezichtiging : +32 476 80 33 43.

Oppervlakte :529m²

EPC : 653kWh/m²/jaar.

Prijs : VERKOCHT!

Meer info vindt u hier : zimmo.

Ref.2020-A101

Kortessem-Guigoven  :  Tongersesteenweg 138, woonhuis open bebouwing 4 slaapkamers. 

Woning open bebouwing op perceel van 873m².
Landelijk gelegen in het mooie Haspengouw, tussen Tongeren en Hasselt, vlakbij oprit E313 vinden we deze charmante woning. Indeling : inkomhal, living, keuken, badkamer, 4 slaapkamers, kelder, garage met sectionale poort. Zolder met vaste trap nog in te richten tot bijkomende kamers. CV op stookolie, Gezellig tuintje met dieptezicht.

Oppervlakte : 872m² 

EPC : 704kWh/m²/jaar.

Prijs : VERKOCHT !

 

Ref.2019-A112

Riemst, Zichen-Zussen-Bolder : Piepestraat 2,

landelijk gelegen woonhuis 3 slpk, gar, tuin op 4a20ca. 

 

Gezellige woning gelegen te Riemst, Zichen-Zussen-Bolder, Piepestraat 2 met een bewoonbare opp van 140m².
Omgeving : landelijk maar met een vlotte verbinding naar Tongeren, Maastricht, Bilzen en Hasselt. Indeling : via de ruime inkomhal heeft u toegang tot alle vertrekken. Aan de rechterzijde bevindt zich de leefruimte (28m2), met veel lichtinval. Aan de linkerkant in de woning bevindt zich de keuken (eik) uitgerust met een elektrische kookplaat, koelkast, oven en dubbele afwasbak. Deze ruimte geeft toegang tot de tuin.
Aan de achterzijde bevinden zich 2 slaapkamers voorzien van laminaatvloer en inbouwkasten. De badkamer is uitgerust met ligbad, aparte douche en enkele lavabo. De zitplaats aan de voorzijde, kan eventueel dienst doen als derde slaapkamer of bureau. Via de trap (met traplift) in de inkomhal heeft men ook toegang tot de kelder en de garage met sectionale poort. Hier is tevens ook voldoende opbergplaats en een wasruimte voorzien.
De tuin, met tuinhuis, is volledig omheind. De dakconstructie werd recentelijk vernieuwd. 

Ref.2019-A111

Bilzen, Spouwen :  landelijk gelegen woonhuis 3 slpk, gar, tuin op 17a70ca. 

De woning (open bebouwing) is centraal gelegen te Spouwen, op enkele km van het centrum van Bilzen, Maastricht en Tongeren. De oprit naar de E313 bevindt zich op slechts enkele minuten. Wandelaars en fietsers komen ruimschoots aan hun trekken in de prachtige Haspengouwse velden in de onmiddellijke nabijheid van dit onroerend goed. 
Indeling : kelder met ruime garage voorzien van sectionale poort. Inkomhal, living, keuken en veranda. Op de verdieping bevinden zich 3 slaapkamers en een badkamer. De woning is nog in degelijke staat maar mag een beetje opgefrist worden. EPC : 397kWh/m²/j. 

Vergunning uitgereikt, woongebied, geen dagvaarding uitgebracht, geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig, geen verkavelingsvergunning.

Voor verdere info of een bezichtiging : +32 476 80 33 43.

Oppervlakte perceel : 1770m²

EPC : 397 kWh/m²/jaar.

Prijs : VERKOCHT !

 

RUIMTELIJKE ORDENING 

Stedenbouwkundige vergunning verkregen : ja. Recente bestemming : Woongebied. Dagvaarding uitgebracht : Neen. Voorkooprecht op dit goed : Neen. Verkavelingsvergunning : Neen. Niet gelegen in overstromingsgevoelig gebied.

 

Ref.2019-A110

Riemst, landelijk gelegen woonhuis 3 slpk, tuin op 8a40ca. 

Deze ruime woning biedt meerdere mogelijkheden.
De inkomhal bevindt zich aan de zijkant van de woning. Het gelijkvloers is ingedeeld als één grote leefruimte met open keuken. De keuken is volledig ingericht en ruim. Via de hal ga je naar de eerste verdieping. 
Hier bevinden zich twee grote en een kleinere slaapkamer, en de badkamer met bad met douche, wastafel, toilet en voldoende plaats voor de wasmachine. Via de nachthal ga je naar de zolderverdieping waar nog eens twee slaapkamers zijn ondergebracht. De woning is deels onderkelderd. 
De achterbouw is zowel toegankelijk via de hal in de woning, als met een aparte ingang. Het gelijkvloers is ingedeeld als een woonruimte met een keuken. Berging met de CV-installatie. Op de verdieping zijn hier 2 kamers en een badkamer. Woning is op te frissen. Vergunning
 uitgereikt, Woongebied, Geen dagvaarding uitgebracht, Geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig, Geen verkavelingsvergunning.

Oppervlakte perceel : 840m²

EPC : 649 kWh/m²/jaar.

Prijs : VERKOCHT ! 

RUIMTELIJKE ORDENING 

Stedenbouwkundige vergunning verkregen : ja. Recente bestemming : Woongebied. Dagvaarding uitgebracht : Neen. Voorkooprecht op dit goed : Neen. Verkavelingsvergunning : Neen. Niet gelegen in overstromingsgevoelig gebied.

 

Ref.2019-A109

Berlingen, landelijk gelegen woning 4 slpk, meerdere mogelijkheden.

Deze voormalige dorpsschool (gemeentehuis) is rustig en landelijk gelegen tegenover de kerk in Berlingen, in het mooie Haspengouw vlakbij o.a. Borgloon en Sint-Truiden. Indeling : gewelfde kelder, Glvl : inkomhal, leefruimte, badkamer, keuken en woonkamer. Verdieping : nachthal,4 slaapkamers, 2 van 19m² en 2 slaapkamers van 10m². Vaste trap naar de zolderverdieping waar nog uitbreiding mogelijk is. Achter het hoofdgebouw ligt een "achterbouw" die een extra vloeroppervlakte van 100m² heeft en momenteel is opgedeeld in twee ruimtes van 40 en bijna 50 m² en een gang die naar de tuin leidt. Deze achterbouw biedt heel wat mogelijkheden (B&B, kangoeroewoning, ...). Dak, ramen en elektriciteit zijn recentelijk vernieuwd. Prachtig pand dat moet gezien worden !!! EPC : 1094 kWh/m² - Gvkr, Wg, Gdv. Info en/of bezichtiging : +32 476 803343. 

Oppervlakte perceel : 1721m²

EPC : 1094 kWh/m²/jaar.

Prijs : VERKOCHT !

RUIMTELIJKE ORDENING 

Stedenbouwkundige vergunning verkregen : ja. Recente bestemming : Woongebied. Dagvaarding uitgebracht : Neen. Voorkooprecht op dit goed : Neen. Verkavelingsvergunning : Neen. Niet gelegen in overstromingsgevoelig gebied.

 

Ref.2019-A107

Riemst, landelijk gelegen bungalow 3 slpk, gar, tuin op 5a18ca. 

Deze ruime, zeer goed onderhouden woning uit 1983 is gelegen te Riemst en heeft maar liefst 300m² bewoonbare oppervlakte. Indeling : kelder : garage, wasplaats, atelier, berging, bijkomende keuken, toilet, stookkelder. Gelijkvloers : inkomhal, living, keuken (vernieuwd), veranda, badkamer, 3 slpk, toilet. Zolderverdieping : bereikbaar via luik. Mooie tuin. Schrijnwerk : ramen deels hout/deels PVC (2011), dubbele beglazing. Vg,Wg,Gvkr
 

Oppervlakte perceel : 518m²

EPC : 586 kWh/m²/jaar.

Prijs : VERKOCHT !

Bekijk een filmpje hier : 

Ref.2019-A106

Riemst, landelijk gelegen charmante woning 3 slpk, gar, tuin op 36a89ca

Riemst, Zichen-Zussen-Bolder : ruime woning 3 slpk, op perceel van 3168m². Indeling : gedeeltelijk onderkelderd. Glkvl : hal, toilet, berging, living, keuken, veranda, garage. Verdieping : 3 slaapkamers, nachthal, badkamer. Zolder : mogelijkheid tot bijmaken van extra kamers. Deze woning werd in 2016 deels gerenoveerd : nieuw dak, nieuwe ramen en deuren en nieuwe installatie centrale  verwarming op aardgas. Mogelijkheid tot bouwen van appartementen op dit perceel.
 +32 475 74 14 88 - info@foursale.be.

 Vergunning uitgereikt, Woongebied, Geen dagvaarding uitgebracht, Geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig, Geen verkavelingsvergunning.

Oppervlakte perceel : 3689m²

EPC : 575 kWh/m²/jaar.

Prijs : VERKOCHT ! 

Ref.2019-105

Riemst, landelijk gelegen charmante woning 3 slpk, gar, tuin op 8a19ca

Gelegen te Zichen-Zussen-Bolder (Riemst) ligt deze charmante, zeer goed onderhouden woning uit 1967. 
Het goed is zeer rustig gelegen tussen de prachtige Haspengouwse velden.De woning is bijna conform de huidige isolatienormen, zowel dak als spouwmuren werden recentelijk geïsoleerd. Indeling : kelder, inkomhal, living, zitplaats, keuken. Verdieping : badkamer (vernieuwd in 2017) met inloopdouche en toilet, 3 ruime slaapkamers. Zolder eventueel nog bijkomend in te richten. Achter de woning vinden we een garage en een werkhuis. Daarachter ligt er nog een gigantische tuin van 500m². Moet gezien worden !  
Vergunning uitgereikt, Woongebied, Geen dagvaarding uitgebracht, Geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig, Geen verkavelingsvergunning.

Oppervlakte perceel : 819m²

EPC : 274 kWh/m²/jaar.

Prijs : VERKOCHT !

Ref.2019-A104

Riemst, landelijk gelegen charmante woning 3 slpk, gar, tuin op 690m

In Zichen-Zussen-Bolder te Riemst vinden we deze charmante woning uit 2002 gebouwd op een perceel van 6a91ca. Gelegen op enkele km van Riemst en Maastricht. Het betreft een open bebouwing die is ingedeeld als volgt : gelijkvloers : inkomhal, ruime living, keuken, berging en garage. Verdieping : 3 slaapkamers, badkamer. De woning is niet onderkelderd. EPC : 183 kWh/m². Gvkr, vg, wg. Info of bezichtiging : +32 475 74 14 88 E info@foursale.be4salevastgoed.be

Oppervlakte perceel : 691m²

EPC : 183 kWh/m²/jaar.

Prijs : VERKOCHT!

Meer info op Zimmo : hier

Bekijk het filmpje hier : 

Ref.2019-A102

Kesselt, luxuezue duplex, 3 slpk, garage. 

Gelegen in het landelijke Kesselt (Lanaken), bieden we te koop aan : luxueuze duplex met 3 slaapkamers, garage en moestuin. De bewoonbare oppervlakte bedraagt maar liefst 165m². Het goed bevindt zich in een voormalige hoeve, omgebouwd tot een complex van 11 appartementen, zeer rustig gelegen op enkele km van het centrum van Maastricht. Indeling : hal, living, keuken, berging, badkamer, 3 slaapkamers, terras, garage. Bouwjaar 2005. 


Bekijk hier een film van het appartement .

EPC : 129 kWh/m²/jaar.

Prijs : VERKOCHT !

Ref.2019-A101

Riemst, landelijk gelegen charmante woning 3slpk, 2 gar, tuin op 742m

Charmante, goed onderhouden woning 3 slpk, 2 gar, tuin op 742m².

Indeling : ruime kelder, inkomhal, zitplaats, keuken, living, toilet.  Boven : 3 ruime slaapkamers (4x4), badkamer met douche. Ligging : landelijk en zeer rustig gelegen op enkele km van Maastricht, Tongeren en Bilzen.
Ruime tuin met tuinhuis en veranda. Vg, Gvkr, Gdv. Voor info en/of bezichtiging : +32 476 80 33 43. info@foursale.be 

Bekijk hier een film over de woning.

Oppervlakte perceel : 742m²

EPC : 876 kWh/jaar.

Prijs : VERKOCHT !

Ref.2018-109

Bilzen, villa met zwembad, rustig gelegen, bj 2004.

Prachtige villa met zwembad, zeer rustig gelegen te Munsterbilzen, op enkele km van het centrum van Bilzen. Indeling : inkomhal, toilet, bureel, living (voorzien van airco), keuken (nieuw), berging, dubbele garage. Verdieping : 3 slaapkamers, dressing, badkamer, toilet. Deels kelder en deels kruipkelder. Ruime tuin met overdekt zitgedeelte, zwembad met overkapping en verwarming. Tuinhuis met extra garage. Deze woning is afgewerkt met luxe, kwaliteitsvolle materialen : massief eiken binnendeuren, natuurstenen vloeren, eiken parket, moet gezien worden. Conform de huidige isolatienormen. Verwarming op aardgas, vloerverwarming, ontkalker.

Info of afspraak : 0475 74 14 88.

Vastgoed Palmaers, 4Sale.  www.foursale.be​  

Wg, Vgn Gvkr, Gdv.

Oppervlakte perceel : 1200m²

EPC : 159 kWh/jaar.

Prijs : VERKOCHT !

Ref.2017-103

Wandre, Liege, Rue de Visé , Projectgrond.

Projectgrond in woongebied te 4020 Wandre Liege.

Tal van mogelijkheden : verkaveling, appartementen, rusthuis, woonhuizen. Bespreekbaar met de lokale overheid. Grenst aan 2 wegen.

Oppervlakte : +/- 6200m².

Diepte : 114m, breedte 71m.

Mogelijkheid tot aankoop aanpalend perceel.

Prijs : optie !

Gedetailleerde info vindt u HIER.

Ref.2018-107

Bilzen-Rijkhoven, Cuvelierstraat 9 

Ruime woning open bebouwing met 4 slpk op een perceel van 1230m². Indeling : inkomhal, kelder, living, keuken, berging. Verdieping : nachthal, 4 slpk. Zolder eventueel nog in te richten. Ligging in het dorp Rijkhoven, op enkele km van Bilzen centrum, vlakbij de E313, op 10km van Maastricht, Tongeren, Hasselt. Staat : op te frissen.

Bouwjaar 1965. 
 

Info of bezichtiging : 0475 74 14 88.

Prijs : VERKOCHT !

Ref.2018-105

Bilzen-Beverst, Zonhoevestraat 7B bus1, appartement 2slpk, parking.

Recent (2010) gelijkvloers appartement te Beverst Bilzen. Zeer goede ligging bij centrum. Indeling : inkomhal, living met open keuken, berging, badkamer uitgerust met lavabo en grote inloopdouche. 2 slaapkamers, terras (20m²) en achterliggende staanplaats auto. Tevens gezamenlijke fietsenstalling aanwezig. Bouwjaar : 2010.

Vg, Gvkr, Gdv


Info of bezichtiging : 0475 74 14 88.

EPC : 169/ kW/m

Prijs : VERKOCHT !

Ref.2018-104

Bilzen, industriepark Genk Zuid. Deense Weyerstraat 6.

Recente bedrijfshal nr 6 met een oppervlakte van 180m², gelegen op het bedrijven terrein Genk-Zuid in de nabijheid van de Ford fabriek en Mobility center Genk-Zuid. Voorzien van de nodige nutsvoorzieningen. Uitgerust met sectionale poort 5m, vrije hoogte hal +/-5m. 3 parkeerplaatsen voor de hal inbegrepen. Terrein is volledig omheind. 

Vg, Gvkr, Gdv


Info of bezichtiging : 0475 74 14 88.

EPC : / kW/m

Prijs : VERKOCHT !

Gedetailleerde info vindt u HIER.

Ref.2018-101

Vlijtingen, Riemst, gerenoveerde woning 3 slpk, garage.

Charmante woning HOB rustig gelegen te Vlijtingen Riemst op enkele km van E313, Maastricht, Tongeren en Bilzen.
Indeling : inkomhal, kelder, woonkamer, keuken, badkamer. Verdieping : 3 slaapkamers en toilet. Woning gerenoveerd in 2016 : nieuw dak, nieuwe keuken, nieuwe badkamer.
Overdekt terras en garage. Inrit beklinkerd. Klein beschrijf mogelijk !!!
Wg, Gvkr, Gdv


Info of bezichtiging : 0475 74 14 88.

EPC : 477kW/m

Prijs : VERKOCHT !

Gedetailleerde info vindt u HIER.

Ref.2017-110

Bilzen, Woning met magazijn (400m²)

Magazijn + woonst te Bilzen. 
Opp magazijn : 400m², woonst : 150m². Bruikbare hoogte magazijn : 3,70m. 
Magazijn heeft dienst gedaan als garage met tankstation. Pompeiland is verwijderd. De ondergrondse tanks liggen er nog maar werden reeds gereinigd, ontgast en opgevuld volgens Vlaremwetgeving.
Oriënterend bodemonderzoek aanwezig, geen bodemverontreiniging vastgesteld.
Indeling woning : woonkamer, keuken, badkamer, 2 slaapkamers.
Woning op te frissen.
Goede ligging : E313 op 2km, E314 op 10km. 
Info of bezichtiging : 0475 74 14 88.

EPC : in aanvraag.

Prijs : VERKOCHT !

Gedetailleerde info vindt u HIER.

Ref.2017-109

Sluizen, Viseweg 373, woning (2013) 4 slaapkamers, garage.

Nieuwbouwwoning 2013, af te werken. Deze moderne woning met 3 slaapkamers en inpandige garage voldoet aan de huidige bouwnormen. Met een EPC van 96kWh/m² is dit een woning met zeer laag energieverbruik. Indeling : inkomhal, zithoek, woonkamer met open keuken, berging, garage. Verdieping : badkamer, 2 slaapkamers. 2de Verdieping : slaapkamer 3 en ruimte voor een 4de slaapkamer, speelhoek of bureelruimte.

Onmiddellijk beschikbaar. Wg, Vgn Gvkr, Gdv. 0475 74 14 88, info@foursale.be. 4Sale Vastgoed.

Oppervlakte : 319m²

EPC : 86kWh/jaar.

Prijs : VERKOCHT !

Ref.2018-102

Hees, Bilzen, bouwgrond HOB.

Deze bouwgrond is rustig en landelijk gelegen in het prachtige Hees, deelgemeente van Bilzen. Op enkele km van Maastricht, Lanaken en Bilzen is alles snel bereikbaar, toch kan je genieten in een oase van rust en groen.

De bouwgrond heeft een oppervlakte van +/-8a en is geschikt voor een halfopen bebouwing. Diepte : +/-80m, breedte straatkant : 9,5m.
Onmiddellijk beschikbaar, geen bouwverplichting.
Info : 0475 74 14 88, 4Sale Vastgoed Palmaers.
Wg, Gvkr, Gdv

Prijs : VERKOCHT !

Gedetailleerde info vindt u HIER.

Ref.2016-107

Munsterbilzen, Oude Tramweg 60.

Rustig gelegen woning, 3 slaapkamers op 866m². Indeling : gelijkvloers : hal, living, keuken, badkamer, toilet, veranda. Verdieping : 3 slaapkamers, toilet. Zolder niet ingericht. Buiten : stalletje en 2 garages. Mooie ruime tuin.
Deels gerenoveerd enkele jaren geleden (nieuwe keuken, badkamer, elektriciteit, vloer). Klein beschrijf mogelijk !!!
Wg, vg, gvkr, vvg

Prijs : VERKOCHT !

Ref.2016-106

Hoeselt centrum, Hoflaan 22 bus 8.

Ruim appartement (+/- 90m²), 2 slaapkamers, keuken, badkamer, garage, kelder. Tweede verdieping in het centrum van Hoeselt. Nieuwe ramen. Momenteel verhuurd. Opzegtermijn bedraagt 6 maanden. Ideaal als belegging of eerste woning voor een jong koppel. Wg, vg, gvkr, vvg.

Prijs : VERKOCHT !

Ref.2017-105

Hees -Bilzen, Toekomststraat 37, bj 1971

Zeer rustig gelegen woning te Hees-Bilzen op enkele km van Maastricht, Bilzen, Lanaken. Goede oriëntatie Zuid-West.

 
Indeling : kelder, hal, lving, keuken, 3 slaapkamers, badkamer, veranda, berging, garage, voor en achter tuin. Centrale verwarming mazout, enkele beglazing. Bouwjaar 1971, op te frissen.
Gvkr, Vg, Wg, Gdv. info +32 475 74 14 88.1.

Prijs : VERKOCHT !

Ref.2017-104

Riemst Valmeer, Verbindingsweg 76, bj 1948

Zeer knusse landelijk en rustig gelegen woning te Valmeer, Riemst. Midden in het Limburgse prachtige Haspengouw op de grens met Wallonië vinden we deze eengezinswoning terug op een perceel van 450m².

Indeling : inkomhal, toilet, living met open keuken, berging, badkamer. Verdieping : 2 slaapkamers en zolderkamer die kan dienst doen als 3de slaapkamer of bureel, speelkamer ....
Ruime tuin met overdekt terras om in de zomerdagen heerlijk van de rust te genieten. Grotendeels gerenoveerd in 2012. Klein beschrijf mogelijk !!!!
Wg, vg, Gvkr, Gdv. EPC : 373kWh/m²/jaar

Prijs : VERKOCHT !

Ref.2017-101

Riemst - Val-Meer Bergstraat 29, bj 1971.

Half open rustig gelegen woning te Valmeer op perceel van 534m² met 4 slaapkamers, garage en tuin. Deels te renoveren.

Indeling : ruime vernieuwde keuken, berging, living, hal. Verdieping : af te werken en/of te renoveren : 4 slaapkamers, badkamer.
Plat dak, ramen en deuren : vernieuwd in 2012. 
Verdieping dient verder afgewerkt te worden (plafonds, electriciteit, isolatie) maar is zeker iets van te maken voor iemand die niet bang is om de handen uit de mouwen te steken ! Gdv, Wg, gdkr.

Vg, Gdv, Wg, Gvkr.

EPC : 564 kWh/m²/jaar.

Prijs : VERKOCHT !

Ref.2016-108

Bilzen centrum, Omstraat 34B

Ruim gelijkvloers appartement met 2 slp + autostaanplaats, centrum Bilzen. Bouwjaar 2012, zeer goede centrale ligging hartje Bilzen, alles op wandelafstand. Indeling : ruime living met keuken, hal, badkamer met inloopdouche, toilet, berging, 2 slaapkamers en terras van 20m². Zo goed als nieuw !

Vg, Gdv, Wg, Gvkr.

EPC : 152kWh/m²/jaar.

Prijs : VERKOCHT !

Ref.2016-104

Bilzen centrum, Gansbeekstraat 2.

Ruime woning 4 slpk, met mooie tuin op 645m². Indeling : hal, toilet, living, keuken, veranda, garage. Verdieping : nachthal, 4 slaapkamers, badkamer, strijkkamer, toilet. Bouwjaar 1981,recent gerenoveerd. Keuken en badkamer zijn vernieuwd. Muren geïsoleerd. Gelegen hartje Bilzen, op wandelafstand van het bruisende centrum, scholen winkels enz. Op enkele km van de E313. Moet gezien worden !!!! Wg, Vg, Gvkr,Gdv.  

EPC : 321 kWh/m²jaar.

Prijs : VERKOCHT !

Ref.2015-108

Hasselt, Luikersteenweg 328.

Op te frissen woning 4 slaapkamers, garage HOB op perceel van 663m². Gelegen op invalsweg van Hasselt op 2 km van het centrum en vlakbij de E313. Indeling : deels onderkelderd. Glvl : hal, living, keuken, veranda, berging, overdekt terras. 1e verd. : 3 slpk, badkamer. Onmiddellijk beschikbaar.

Prijs : VERKOCHT !

Gedetailleerde info vindt u HIER.

Ref.2016-102
Herderen.

Prachtig woonhuis gebouwd in 2007 op een perceel van 1100m². Rustig, doch zeer centraal gelegen, te Valmeer in de gemeente Riemst. Deze gemeente is gelegen in Zuid-Limburg, het mooie Haspengouw met mooie glooiende landschappen, op enkele km van de E313, 10km van Maastricht,20 km van Luik en 20km van Hasselt. Indeling woning : inkomhal, toilet, living, keuken, berging, kelder. 1e verdiep : badkamer, dressing, 2 slaapkamers. 2de verdiep : 3de slaapkamer/speelkamer, bureelhoek. Woning is gebouwd met kwaliteitsmaterialen (oa graniet) voorzien van alarm en mogelijkheid tot bouw van een garage/carport. Ruime tuin. Klein beschrijf mogelijk !!! Wg,Vg,Gvkr, Gdv.

 

Prijs : VERKOCHT BINNEN DE WEEK !!!

Ref.2015-105

Authentieke stadswoning met prachtige gevel, 3 slaapkamers en een bewoonbare oppervlakte van 250 m². Ligging : centrum Hasselt. Indeling : sousterrain, woonruimte met keuken, kleine berging, terras en toegang tot tuin. Verdieping : living, woonruimte met mooie hoge plafonds dito deuren. Voorzien van marmeren schoorsteen, gaskachel, lambrisering en houten vloer. 2de verdieping : nachthal, 2 slaapkamers, 3de verdieping : nachthal, 1 slaapkamer, 1 berging. Huis kan bewoond worden, maar zou opgefrist mogen worden. (nieuwe keuken, badkamer) eventueel vervangen van de elektrische schakelaars, stopcontacten, ...

Geen garage, staanplaats achter de woning.

Prijs : VERKOCHT !

Ref.2015-104

Landelijk gelegen villa met zwembad op een perceel van 1140m², te Stokrooie, Hasselt. Zuid georiënteerde tuin met prachtig dieptezicht. Gebouwd in 1981 en recentelijk gerenoveerd. Indeling : hal, keuken, living, 4 slaapkamers. Master bed room met aparte badkamer en dressing. 3 kinderslaapkamers met aparte badkamer en dressing. Speelkamer. Alle kamers voorzien van airco met verwarming. Geen stookolie kosten meer nodig !!! Volledig onderkelderd. Overdekt terras voorzien van ingebouwde trampoline, en verwarmd zwembad van 8m x 4m. Huis wordt verwarmd met zonne-energie. Resterende certificaten over te nemen (bespreekbaar). C.V. op stookolie ook aanwezig.

 

Prijs : VERKOCHT ! 

Ref.2015-102

Woning gesloten bebouwing, rustig gelegen in het centrum van Valmeer (Riemst) op een perceel van 1055m². Deels gerenoveerd (nieuwe electriciteit, nieuwe CV op aardgas, nieuwe sanitaire leidingen, nieuw dak met isolatie) deels af te werken. Indeling : inkomhal, kleine kelder, zitplaats, woonplaats, keuken. Boven : 2 slaapkamers, badkamer. Zolder met vaste trap, kan ingericht worden tot 2 bijkomende slaapkamers. Grote tuin. Klein beschrijf mogelijk  !

 

Prijs : VERKOCHT.

 

bottom of page