top of page

RUIMTELIJKE ORDENING:

- Omgevingsvergunning verkregen : ja. 

- Stedenbouiwkundige bestemming : woongebied.

- Dagvaarding uitgebracht : Neen. 

Voorkooprecht op dit goed : Neen.

- Verkavelingsvergunning : Neen.

- Niet gelegen in overstromingsgevoelig gebied.

- Waterscore : Perceel : A - Gebouw A

- EPC : handelsruimte : C - App 1 : 208kWh/jaar - App 2 : 235kWg/jaar.

- Renovatieplicht : neen

Ref.2023-A103

HASSELT-KERMT

 

Opbrengsteigendom : handelspand (240m²) met 2 appartementen te Hasselt. 

Bent u op zoek naar een unieke investeringsmogelijkheid? Dan is dit prachtige handelspand met twee ruime appartementen, op een steenworp afstand van Hasselt, precies wat u zoekt!

Dit pand werd volledig vernieuwd in 2004, slechts 1 muur van het oorspronkelijke gebouw is blijven staan!

Commercieel deel:
Het commerciële gedeelte biedt een ruimte van maar liefst 240m², perfect geschikt voor uw zakelijke plannen. Of u nu een boetiek, kantoor, of een andere handelszaak wilt starten, deze veelzijdige ruimte biedt eindeloze mogelijkheden. Het gedeelte is opdeelbaar in 2 commerciële units met aparte ingang, aparte berging en toilet.

Appartementen:
- App 1, verdieping 1:  bewoonbare opp - 100m² -

Indeling : inkomhal, toilet, living, keuken, berging, 2 slpk, badkamer. Terras van maar liefst 140 m², Zuidelijke oriëntatie.

- App 2, verdieping 2 : bewoonbare opp - 95m² - Indeling : inkomhal, toilet, living, keuken, 2 slpk, badkamer, berging. Geen terras, klein balkon aan de voorkant. Dit appartement heeft een zolderverdieping met douche en bijkomende slaapkamers/bureelruimte.

Locatie:
Ideaal gelegen in de buurt van Hasselt, vlakbij de E313, met gemakkelijke toegang tot alle voorzieningen, winkels en openbaar vervoer. U bevindt zich in een rustige en gezellige omgeving, terwijl u toch profiteert van de nabijheid van stadsvoorzieningen.

 

Kenmerken:

Commercieel pand met eindeloze mogelijkheden
Twee ruime appartementen met terras/balkon.
In de nabijheid van Hasselt de autosnelweg E313.
Ideale investeringskans, mooie jaarlijkse huuropbrengst mogelijk.

EPC:

- handelsruimte : C

- appartement 1 : 208 kWh/jaar

- appartement 2 : 235 kWh/jaar.

Info en/of bezichtiging : 0475 74 14 88. 

Vraagprijs: €540.000

Meer info hier : www.zimmo.be

RUIMTELIJKE ORDENING

Stedenbouwkundige vergunning verkregen : neen. Recente bestemming : woongebied, landelijke omgeving. Dagvaarding uitgebracht : Neen. Voorkooprecht op dit goed : Neen. Verkavelingsvergunning : Neen. Niet gelegen in overstromingsgevoelig gebied.

Dit pand kan onderhevig zijn aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor niet-residentiële gebouwen. Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via https://www.energiesparen.be/nr/renovatieverplichting. .

 

Ref.2022-A102

ZUTENDAAL

Handelspand met woonst.  

In het hart van het groene en toeristische Zutendaal, ligt een uniek handelspand met woonst te koop. Dit pand biedt talloze mogelijkheden en is op dit moment ingericht als een horecazaak. Het is gelegen op een gunstige locatie en is omringd door prachtige natuur, waardoor het de perfecte locatie is voor elke ondernemer die op zoek is naar een rustige en schilderachtige omgeving.
Het pand beschikt over een verbruikerszaal, een gezellige bar, een keuken, en een ruim terras. Op de bovenverdieping is er een woongedeelte met 3 slpk. Het is ook mogelijk om het pand om te bouwen voor andere doeleinden, zoals bijvoorbeeld een bed and breakfast, vakantiewoning of een andere commerciële onderneming.

Het pand ligt dichtbij verschillende toeristische attracties, zoals het Nationaal Park Hoge Kempen en het recreatiegebied De Plas. Het gebied is ook populair bij fietsers en wandelaars vanwege de vele fiets- en wandelroutes die in de buurt liggen.

In deze groene en toeristische omgeving biedt dit handelspand talloze mogelijkheden. Of u nu een horeca-ondernemer bent op zoek naar een nieuwe locatie, of een investeerder op zoek naar een nieuw project, dit handelspand biedt alles wat u nodig heeft. Neem vandaag nog contact op voor meer informatie en om een bezichtiging te plannen.

 

EPC: 505kWh/m² jaar | Watertoets G-score: A - P-score: A

Info en/of bezichtiging : 0476 80 33 43. 

Vraagprijs: €249.000

Meer info hier www.zimmo.be

bottom of page