top of page

RUIMTELIJKE ORDENING

Stedenbouwkundige vergunning verkregen : neen. Recente bestemming : woongebied, landelijke omgeving. Dagvaarding uitgebracht : Neen. Voorkooprecht op dit goed : Neen. Verkavelingsvergunning : Neen. Niet gelegen in overstromingsgevoelig gebied.

Dit pand kan onderhevig zijn aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor niet-residentiële gebouwen. Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via https://www.energiesparen.be/nr/renovatieverplichting. .

 

Ref.2024-A101

VALMEER-RIEMST

Woonhuis 2 sklp, garage,tuin.  

Welkom bij dit betoverende huis vol karakter en potentieel, gelegen in een rustige buurt waar nostalgie en mogelijkheden samenkomen. Met zijn klassieke charme en pittoreske uitstraling wacht dit huis op een nieuwe eigenaar die het naar zijn eigen smaak wil renoveren en omtoveren tot een waar juweeltje.
Bij het betreden van deze woning word je begroet door een sfeer van vervlogen tijden, met originele details die een verhaal vertellen. De gezellige woonkamer straalt een gevoel van warmte uit. De aangrenzende keuken biedt alle ruimte die je nodig hebt om je culinaire creativiteit te ontketenen, met een deur die leidt naar de tuin, waar je kunt genieten van de rust en sereniteit van de buitenlucht.
Dit huis beschikt over twee knusse slaapkamers, ideaal voor een klein gezin, een stel of als een rustige ruimte om te werken vanuit huis. De garage biedt voldoende ruimte voor het parkeren van een auto en opslag van spullen, terwijl de tuin een oase van groen is waar je kunt ontspannen en genieten van de natuur.
Hoewel dit huis wat liefdevolle aandacht nodig heeft om het te laten schitteren, biedt het onbeperkte mogelijkheden voor renovatie en personalisatie. Met een vleugje creativiteit en vakmanschap kan dit huis worden omgetoverd tot een droomhuis dat je trots kunt noemen.
Gelegen in een vriendelijke buurt, vind je alle voorzieningen binnen handbereik. Met gemakkelijke toegang tot de E313 ben je ook goed verbonden met de rest van de regio.
Dit huis is onderhevig aan de renovatieplicht van de Vlaamse overheid. Binnen de 5j na aankoop dient de woning energetisch gerenoveerd te worden tot een EPC-label D. Dit dient aangetoond te worden door een nieuw EPC.
Neem vandaag nog contact met ons op om een bezichtiging te regelen en ontdek de onweerstaanbare charme en potentie van dit prachtige huis.

 

EPC: 514kWh/m² jaar | Watertoets G-score: A - P-score: B

Info en/of bezichtiging : 0475 74 14 88. 

Vraagprijs: €199.000

Meer info hier www.zimmo.be

bottom of page