top of page

RUIMTELIJKE ORDENING

Stedenbouwkundige vergunning verkregen : ja. Recente bestemming : woongebied. Dagvaarding uitgebracht : Neen. Voorkooprecht op dit goed : Neen. Verkavelingsvergunning : Neen. Niet gelegen in overstromingsgevoelig gebied.

Waterscore : Perceel : A - Gebouw A

Ref.2023-A103

HASSELT-KERMT

 

Totaal gerenoveerd handelspand met 2 appartementen en studio op topligging te Hasselt. 

Bent u op zoek naar een unieke investeringsmogelijkheid? Dan is dit prachtige handelspand met twee ruime appartementen in de charmante buurt van Kermt, op een steenworp afstand van Hasselt, precies wat u zoekt!

Dit pand werd volledig vernieuwd in 2004, slechts 1 muur van het oorspronkelijke gebouw is blijven staan!

Commercieel deel:
Het commerciële gedeelte biedt een ruimte van maar liefst 240m², perfect geschikt voor uw zakelijke plannen. Of u nu een boetiek, kantoor, of een andere handelszaak wilt starten, deze veelzijdige ruimte biedt eindeloze mogelijkheden voor uw zakelijke visie.

Appartementen:
Het eerste appartement, gelegen op de 1e verdieping, beslaat een oppervlakte van 100m² en beschikt over een heerlijk terras van +- 140m². Een uitstekende plek om te ontspannen en te genieten van de frisse lucht. Indeling : living, keuken, berging, 2 slpk, badkamer.

 

Het tweede appartement, gelegen op de 2e verdieping, heeft een oppervlakte van 95m² en een klein balkon, perfect om de dag te beginnen met een kopje koffie in de buitenlucht. Indeling : living, keuken, 2 slpk, badkamer, berging.

Op de bovenverdieping bevindt zich nog een studio van +/-50m².

 

Locatie:
Dit onroerend goed is ideaal gelegen in de buurt van Hasselt, met gemakkelijke toegang tot alle voorzieningen, winkels en openbaar vervoer. U bevindt zich in een rustige en gezellige omgeving, terwijl u toch profiteert van de nabijheid van stadsvoorzieningen.

 

Kenmerken:

Commercieel pand met eindeloze mogelijkheden
Twee ruime appartementen met terrassen/balkon.
Nabijheid van Hasselt en alle nodige faciliteiten
Ideale investeringskans. Mis deze unieke kans niet om uw dromen waar te maken en een waardevolle investering te doen! Neem vandaag nog contact met ons op om een bezichtiging te regelen en ontdek zelf de mogelijkheden die dit pand te bieden heeft.

EPC:

- handelsruimte : C

- appartement 1 : 208 kWh/jaar

- appartement 2 : 235 kWh/jaar.

Info en/of bezichtiging : 0476 80 33 43. 

Vraagprijs: €649.000

Meer info hier : www.zimmo.be

RUIMTELIJKE ORDENING

Stedenbouwkundige vergunning verkregen : neen. Recente bestemming : woongebied, landelijke omgeving. Dagvaarding uitgebracht : Neen. Voorkooprecht op dit goed : Neen. Verkavelingsvergunning : Neen. Niet gelegen in overstromingsgevoelig gebied.

Waterscore : Perceel : A - Gebouw A

Beschermd erfgoed : oud gedeelte is vastgesteld bouwkundig erfgoed.

https://inventaris.onroerenderfgoed.be/erfgoedobjecten/32463

 

Ref.2023-A102

KORTESSEM

Dubbele woonst. Te renoveren project. 

Dit uitzonderlijk goed is gelegen in de rustige, groene omgeving te Wintershoven - Kortessem. Het bestaat uit een dubbele woonst met aparte toegang en kan volledig gescheiden verhuurd of bewoond worden.  Vooraan links vinden we het jongere gedeelte van het goed, een te renoveren woning bestaande uit living, keuken, badkamer op het GLVL en 2 slaapkamers op de verdieping. Achteraan bevindt zich het oudere deel van het goed (vastgesteld bouwkundig erfgoed) uitgerust met authentieke materialen en volgende indeling : inkomhal, toilet, badkamer, slaapkamer, living en keuken. Links van de woning bevindt zich een zeer ruime garage met fos en werkplaats van +/- 70m². Dit te renoveren project biedt meerdere mogelijkheden, van duo-woonst tot vakantiewoning(en), alles te bespreken met de lokale overheid.

Dit pand kan onderhevig zijn aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor niet-residentiële gebouwen. Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via https://www.energiesparen.be/nr/renovatieverplichting. 

Contacteer ons voor meer info en/of bezichtiging op 0476 80 33 43 of via info@foursale.be


Qua bereikbaarheid is dit een toplocatie, waar u onmiddellijk op de E313 of N79 bent, zodat steden als Tongeren, Hasselt, Luik of Maastricht bereikbaar zijn in "no time".

EPC: 1174kWh/m² jaar - label F

Info en/of bezichtiging : 0476 80 33 43. 

Vraagprijs: in optie.

Meer info hier : www.zimmo.be

RUIMTELIJKE ORDENING

Stedenbouwkundige vergunning verkregen : neen. Recente bestemming : woongebied, landelijke omgeving. Dagvaarding uitgebracht : Neen. Voorkooprecht op dit goed : Neen. Verkavelingsvergunning : Neen. Niet gelegen in overstromingsgevoelig gebied.

Dit pand kan onderhevig zijn aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor niet-residentiële gebouwen. Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via https://www.energiesparen.be/nr/renovatieverplichting. .

 

Ref.2022-A102

ZUTENDAAL

Handelspand met woonst.  

In het hart van het groene en toeristische Zutendaal, ligt een uniek handelspand met woonst te koop. Dit pand biedt talloze mogelijkheden en is op dit moment ingericht als een horecazaak. Het is gelegen op een gunstige locatie en is omringd door prachtige natuur, waardoor het de perfecte locatie is voor elke ondernemer die op zoek is naar een rustige en schilderachtige omgeving.
Het pand beschikt over een verbruikerszaal, een gezellige bar, een keuken, en een ruim terras. Op de bovenverdieping is er een woongedeelte met 3 slpk. Het is ook mogelijk om het pand om te bouwen voor andere doeleinden, zoals bijvoorbeeld een bed and breakfast, vakantiewoning of een andere commerciële onderneming.

Het pand ligt dichtbij verschillende toeristische attracties, zoals het Nationaal Park Hoge Kempen en het recreatiegebied De Plas. Het gebied is ook populair bij fietsers en wandelaars vanwege de vele fiets- en wandelroutes die in de buurt liggen.

In deze groene en toeristische omgeving biedt dit handelspand talloze mogelijkheden. Of u nu een horeca-ondernemer bent op zoek naar een nieuwe locatie, of een investeerder op zoek naar een nieuw project, dit handelspand biedt alles wat u nodig heeft. Neem vandaag nog contact op voor meer informatie en om een bezichtiging te plannen.

 

EPC: 505kWh/m² jaar | Watertoets G-score: A - P-score: A

Info en/of bezichtiging : 0476 80 33 43. 

Vraagprijs: €249.000

Meer info hier www.zimmo.be

bottom of page